Tarieven

 

Uurtarieven professional organizing

Persoonlijke hulp bij het opruimen en organiseren houd in dat ik jou persoonlijk kom helpen met het opruimen en organiseren. Soms houdt dat in dat we bespreken wat je zou willen en hoe we dat gaan doen. Maar vaker steek ik samen met jou de handen uit de mouwen en gaan we samen daadwerkelijk opruimen.

Voordat we starten, kom ik eerst langs voor een intake gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en wat ik zou kunnen doen. Aan de hand hiervan maak ik een plan van aanpak (offerte). Pas daarna beslis jij of je daadwerkelijk samen aan de slag wil. Het intake gesprek is dus altijd gratis en vrijblijvend. Meer informatie over mijn werkwijze vind je hier.

De kosten voor hulp bij organiseren & opruimen zijn € 60,50 per uur, incl. BTW. 

Je kunt ook kiezen voor één van de voordelige onderstaande pakketten:

  •          Kennismakingspakket: 1x 3 uur organiseren en opruimen € 151,25 incl. BTW.
  •          Aanpakken pakket: 2x 3 uur organiseren en opruimen € 296,45 incl. BTW.
  •          Abonnement: 10x 1 uur organiseren en opruimen € 544,50 incl. BTW.

Wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Na het intake gesprek maak ik vrijblijvend een offerte voor je, met daarin de totale kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Woon je niet in Amersfoort of omgeving óf wil je liever zelf aan de slag? Kijk dan eens naar de volgende mogelijkheid.

Tarieven Opruimplan

Ik maak op basis van jouw wensen en de problemen waar je tegenaan loopt een opruimplan. Vervolgens ga jij zelf aan de slag met het plan. Halverwege en aan het eind van de door jou vastgestelde periode, bel ik je en voorzie ik je van verdere tips en adviezen. Wil je vaker contact? Kies dan voor de optie om vragen te stellen via e-mail. Hier lees je meer over het Opruimplan.

Kosten:

  • Opruimplan basis, € 50,00 incl. BTW. 
  • Opruimplan uitgebreid (tussendoor vragen stellen per e-mail), € 62,50 incl. BTW.

Online cursus

Wil je liever helemaal zelf aan de slag, dan is er de Online Cursus 'Een Opgeruimd Huis'. Deze cursus waarin je met behulp van tekst in pdf-form, video's en werkbladen leert je huis op te ruimten, kun je zelfstandig en in eigen tempo doorlopen. Je vind de cursus hier. Na aanmelding kun je direct aan de slag.

Op alle diensten en producten van Anita maakt Ruimte zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.