Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

 

Online Cursus opruimen: Eindelijk een Opgeruimd Huis 

Opruimen kan een klus zijn waar je verschrikkelijk tegenop ziet, terwijl je er toch ook ontzettend graag een opgeruimd huis wilt. Je wilt dolgraag meer overzicht en meer ruimte. Maar hoe begin je? En hoe blijf je gemotiveerd? Kortom, je hebt een beetje hulp nodig.

Die hulp krijg je met deze vernieuwde online cursus. Deze cursus zal vanaf 1 juli 2023 niet langer op deze manier aangeboden worden. Daarom kun je de cursus nu met 50% korting aanschaffen door cursuscode sale2023 te gebruiken. Je hoeft de cursus echter niet voor 1 juli 2023 af te ronden. De inhoud van deze cursus zal na 1 juli op een andere manier aangeboden worden aan alle cursisten.

 

Waarom een online cursus opruimen?

De cursus ‘Eindelijk een opgeruimd huis’ helpt je stap voor stap met het opruim proces. Ik ben van mening dat iedereen met een beetje hulp kan leren opruimen. Jij dus ook. In 13 lessen leer je hoe je gestructureerd opruimt en hoe je beslissingen neemt over je spullen. Wat bewaar je en wat juist niet? Waar berg je dingen op en hoe deel je de ruimtes in je huis in? Daarnaast is er een heel hoofdstuk gewijd aan het afhandelen en opbergen van je papieren, zodat je voor eens en voor altijd je administratie op orde hebt.

De cursus bestaat uit geschreven tekst, zodat je alle informatie rustig door kunt nemen. Daarnaast is er bij elke les een korte introductievideo en zijn er waar nodig aanvullende video’s met voorbeelden. Om ervoor te zorgen dat je actief aan de slag gaat met de lessen, zijn er diverse werkbladen te downloaden en heeft elke les een handige checklist waarin alle punten uit de les nog eens kort genoemd worden. Deze checklist kun je uiteraard ook downloaden, zodat je hem tijdens het opruimen bij de hand hebt.

Je kunt direct na je inschrijving met deze cursus beginnen. Vervolgens doorloop je de cursus in je eigen tempo. Je blijft tot 1 juli 2023 via het huidige platform toegang houden tot de cursus. Daarna blijft de inhoud van de cursus op een andere manier beschikbaar voor alle cursisten.

 

Aanmelden en kosten

Aanmelden:

Je kunt je hier aanmelden. 

 

Kosten:  

Eindelijk een opgeruimd huis - versie B : was € 59,00. Met kortingscode sale2023 krijg je 50% korting en betaal je slechts € 29,50.

 

Inhoud cursus

Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de cursus.

Introductie

1. Inleiding op opruimen

  • Problemen bij opruimen
  • Opruimen

2. De hal

3. De slaapkamer

4. De kinderkamers

5. De woonkamer

6. De keuken

7. De badkamer

8. Adminstratie

  • De adminstratieplek
  • Papieren

9. De hobbyplek / je hobbyspullen

10. De garage/schuur/zolder/berging

11. Sentimentele spullen

12. Opbergmaterialen

13. Hoe houd je het opgeruimd

 

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Schrijf je dan hier in:

Eindelijk een opgeruimd huis - versie B