Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

 

Uurtarieven professional organizing

Je kunt mijn hulp vragen bij het opruimen en organiseren van je huis en/of je huishouden. Maar ook bij het overzicht krijgen en structureren van je taken thuis en/of op je werk. Samen gaan we dan aan de slag om de problemen aan te pakken. Meer uitgebreide informatie over waar ik bij kan helpen en hoe het werkt, vind je hier

Voor veel mensen zijn de kosten die mijn hulp met zich meebrengt een belangrijk aspect. En dat begrijp ik. Je wilt van te voren graag weten waar je aan toe bent, ook wat de kosten betreft. Daarom heb ik hier de standaard tarieven voor je op een rijtje gezet, zodat je een beeld krijgt van wat het kan gaan kosten. Omdat ik je zoveel mogelijk probeer te helpen op een manier die bij jou en je situatie past, is er echter veel mogelijk en kunnen we het traject afstemmen op jouw (financiële) situatie. Na het kennismakingsgesprek krijg je van mij dan ook altijd een prijsopgave die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

De tarieven op een rijtje

  • Kennismakingsgesprek/intake: gratis.
  • Uurtarief: € 50,00.
  • Kennismakingspakket: 1x 3 uur organiseren en opruimen € 125,00. 
  • Aanpakken pakket: 2x 3 uur organiseren en opruimen € 245,00.
  • Abonnement: 10x 1 uur organiseren en opruimen: € 450,00.

Je bent niet gebonden aan deze pakketten, er is nog veel meer mogelijk. In het gratis kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn. Daarna maak ik vrijblijvend een offerte voor je, met daarin de totale kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je goed geïnformeerd beslissen of je gebruik wilt maken van mijn aanbod.

Woon je niet in Amersfoort of omgeving óf wil je liever zelf aan de slag? Kijk dan eens naar de volgende mogelijkheid.

Online cursus

Wil je liever helemaal zelf aan de slag, dan is er de Online Cursus 'Een Opgeruimd Huis'. Deze cursus waarin je met behulp van tekst in pdf-form, video's en werkbladen leert je huis op te ruimten, kun je zelfstandig en in eigen tempo doorlopen. Je vindt de cursus hier. Na aanmelding kun je direct aan de slag.

Op alle diensten en producten van Anita maakt Ruimte zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

P.S.

Je kunt alle tarieven en informatie ook nog eens rustig nalezen in de informatiefolder Professional Organizing. Download de folder hier.