Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

 

Wil je contact met me opnemen, dan kan dat telefonisch, per e-mail of schriftelijk.

 

Mijn contactgegevens zijn:

Anita Kalsbeek

Gaweinplaats 58

3813 ET Amersfoort

tel. 06 - 110 979 58

e-mail: info@anitamaaktruimte.nl

 

KvK nr. 60693568

BTW-identificatienummer: NL001956214B35

 

E-mail en eventuele voicemails probeer ik binnen 24 uur te beantwoorden, in het weekend kan het iets langer duren voordat je antwoord krijgt.

Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd een berichtje achter laten met je naam en nummer. Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Maar je kunt me ook een e-mail sturen met het verzoek je te bellen. Als je daarbij de tijden vermeldt waarop dit het beste uitkomt, houd ik daar zoveel mogelijk rekening mee.

Affiliate links en privacyverklaring

Anita maakt Ruimte gebruikt affiliate links. Hierbij krijg ik van aangesloten bedrijven een percentage van de omzet van een product, als de koper vanuit Anita maakt Ruimte naar hun website is gekomen. Dus: wanneer jij op een link klikt en daarna een product aanschaft, ontvang ik een percentage van de omzet van dit product. Een affiliate link heeft geen invloed op de kosten die jij voor het product betaalt. De prijs blijft altijd hetzelfde. Ik link alleen naar producten waar ik achter sta en die ik je kan aanbevelen.

Wil je informatie over de manier waarop Anita maakt Ruimte gegevens verzamelt, lees dan de Privacyverklaring.

Nieuwbrief

Wil je elke week mijn nieuwsbrief met tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken ontvangen? Meld je dan hier aan. Als cadeautje ontvang je dan het Basis Huishoudschema.