Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Hulp nodig bij het opruimen?

Je wilt graag zelf aan de slag met het opruimen, maar je weet niet hoe. Je hebt twijfels over hoe je een en ander moet aanpakken en wilt graag op weg geholpen worden. Ik help je dan graag op weg.

Wat krijg je?

  • Ik bespreek met jou (telefonisch of eventueel persoonlijk als je in de omgeving van Amersfoort woont) wat de problemen zijn. Vooraf vul je een vragenlijst in zodat ik alvast een beeld heb voor we het gesprek beginnen. Het gesprek of bezoek duurt ongeveer een uur.
  • Daarna maak ik voor jou een persoonlijk opruimplan waarin ik in een stappenplan beschrijf hoe jij aan de slag kunt met het opruimen. Jij gaat er daarna zelf mee aan de slag. Jij bepaalt ook van te voren hoe lang jouw opruimproject gaat duren.
  • Halverwege en aan het eind van de periode neem ik contact met je op om te horen hoe het gaat en je zo nodig van verdere tips te voorzien.

Wat kost het?

De prijs is € 50,00 inclusief btw.

Meer hulp nodig?

Voor € 12,50 extra kun je me naast onze belmomenten ook per e-mail vragen stellen. Op werkdagen beantwoord ik die binnen 24 uur.

Kom je tot de conclusie dat je toch echt iemand nodig hebt die fysiek naast je staat en samen met jou aan de slag gaat? Dan krijg je 50% korting op de normale tarieven. 

Hoe start ik met het opruimplan?

Stuur een e-mail naar info@anitamaaktruimte.nl of bel 06-11097958 dan maken we een (bel)afspraak en geef ik je alle informatie.