Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Wil je een schoon huis zonder uren te hoeven besteden aan het schoonmaken van je huis? Dat kan.

De oplossing is het aanbrengen van structuur in het schoonmaken door middel van huishoudschema's. Met behulp van huishoudschema's houd je je huis op een makkelijke manier schoon en word schoonmaken uiteindelijk een routine waar je niet meer over na hoeft te denken.

Je kunt natuurlijk je eigen huishoudschema's maken, maar als je daar geen zin in hebt of niet weet hoe, heb ik het al voor je gedaan. 

Wat krijg je?

Je krijgt:

  • Uitleg over hoe de schema's werken, maar ook hoe je start zonder je overweldigd te voelen als je op dit moment nog geen structuur in het huishouden hebt.
  • Voor het tweede half jaar van 2021 (juli tot en met december) elke maand de huishoudschema's. Dat houdt in voor elke week een schema met daarin de dagelijkse klussen.
  • Voor het tweede half jaar van 2021 (juli tot en met december) elke maand een schema met daarin per week de wekelijkse klussen en een aantal extra klussen die niet wekelijks hoeven te gebeuren.
  • Van bovenstaande schema's krijg je ook een lege printable, zodat je daar je eigen aanvullingen of een compleet eigen schema op kunt maken.
  • Elke maand een persoonlijk blog van mij over het huishouden en hoe ik (en mijn man) daarmee omgaan. Deze blogs vind je niet terug op deze website of in mijn nieuwsbrieven, maar zijn exclusief voor degenen die de huishoudschema's hebben gekocht.
  • Elke maand een schoonmaaktip.
  • Als bonus de schoonmaakschema's, een blog en schoonmaaktip voor de maand juni 2021.
  • Alle schema's zijn te downloaden en uit te printen.
  • Je houdt toegang tot de schema's tot 2 januari 2022.

Wat kost het?

Dit alles kost je eenmalig € 12,00.

Omgerekend betaal je dus maar € 2,00 per maand voor een aantal uitgebreide huishoudschema's die je kunt printen en waarop je kunt afvinken wat je al gedaan hebt.

Daarbij krijg je dan ook nog eens de maand juni 2021 gratis en een aantal leuke extra's zoals mijn blogpost en schoonmaaktip.

Hoe meld je je aan?

Je kunt je hier aanmelden en krijgt dan na betaling direct toegang tot de huishoudschema's. Je kunt betalen via iDeal (Nederland) of Bancontact (België). Op het moment dat ik dit schrijf (mei 2021) staan nog niet alle schema's online, maar uiterlijk de 15e van elke maand staan de schema's van de volgende maand klaar.