Afdrukken

Online Cursus 'Huishouden op Orde in 90 dagen'

Vind jij het lastig om je huis schoon te houden? Wordt schoonmaken altijd weer een klus waar je als een berg tegenop ziet?

Dan is deze cursus voor jou. Je gaat aan de slag met het opbouwen van routines waardoor schoonmaken en schoon houden bijna vanzelf gaat.

Het opbouwen van routines kost tijd en daarom nemen we er in deze cursus 90 dagen voor. Heb je meer tijd nodig, dan kan dat. Je gaat gewoon wat langzamer door de lesstof heen en dat geeft niets, want de cursus blijft onbeperkt toegankelijk. Het belangrijkste is dat je jezelf goede routines aanleert, zodat schoonmaken en schoon houden bijna als vanzelf gaat. Je houdt het op die manier goed bij en bent uiteindelijk minder tijd kwijt aan het schoonmaken van je huis, terwijl het er beter uitziet dan voorheen.

Juist omdat het opbouwen van routines tijd kost, blijf ik je na deze 90 dagen nog een jaar lang ondersteunen met wekelijkse e-mails met daarin jouw persoonlijke schoonmaakschema. De cursus zelf blijft onbeperkt toegankelijk voor jou. Je kunt hem dus in eigen tempo doorlopen en bent absoluut niet gebonden aan de 90 dagen.

In deze cursus leer je:

Verder krijg je:

Deze cursus is voor jou als je:

Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden voor de cursus en daarna direct starten.

Kosten: De cursus kost € 48,40. 

Wil je meer informatie? Klik dan hier of stuur me dan een mail met je daarin je vragen (info@anitamaaktruimte.nl). Ik beantwoord ze graag!

P.S.

Wil je alvast een voorproefje? Download dan hier het Basis Huishoudschema. Daarop zie je de wekelijkse schoonmaaktaken en kun je bijhouden wat je al gedaan hebt