Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Je wilt je huis opruimen, maar weet niet waar je moet beginnen, hoe je goede beslissingen neemt over je spullen en hoe je alles handig opbergt?

Of je wilt nu eindelijk het schoonhouden van je huis goed organiseren en voortaan bijhouden, maar het lukt je niet. Steeds weer loop je vast omdat je teveel in een keer wilt doen of omdat het je gewoon niet lukt om het vol te houden?

Dan zijn er deze online cursussen. Stap voor stap ga je aan de slag met het opruimen van je huis of het aanleren van routines om je huis schoon te houden. Meer informatie over deze cursussen vind je door op de link van de betreffende cursus te klikken. Direct aanmelden voor een van de cursussen kan hier.

 

Online cursussen

  • Online cursus Eindelijk een opgeruimd huis. Leer hoe je je huis zo opruimt dat je overzicht over je spullen hebt en het voortaan makkelijk bij kunt houden. Wil je alvast een voorproefje? Download dan hier gratis het stappenplan opruimen. Dan kun je alvast een begin maken.
  • Met de online cursus Digitaal Opruimen, ruim je je digitale omgeving op en krijg je weer overzicht over je digitale leven.
  • Wil je in alle gebieden in je leven overzicht creëren, dan is er de online cursus Eindelijk ruimte en overzicht in je leven. in deze cursus gaan we aan de slag met het opruimen en schoonhouden van je huis, het inzicht krijgen in en beter omgaan met je tijd en je taken en het op orde brengen van je papierwinkel en je financiën.

 

Printables en digitale documenten

  • Huishoudschema's. Breng structuur aan in je huishouden met deze schoonmaakschema's.
  • ICE document. Een document met alle informatie die je naasten nodig hebben als jij er niet meer bent.

 

Abonnementen

Naast cursussen bied ik ook abonnementen aan. Met deze abonnementen krijg je toegang tot extra content en wekelijks huishoudschema's in je inbox.

Een abonnement met alle extra's sluit je af op mijn Petje Af pagina. Ga hier rechtstreeks naar mijn Petje Af pagina of lees er eerst hier meer over.