Contact, privacyverklaring en affiliate links

 Wil je contact met me opnemen, dan kan dat telefonisch, per e-mail of schriftelijk. Mijn contactgegevens zijn:

Anita Kalsbeek

Gaweinplaats 58

3813 ET Amersfoort

Tel.: 06 - 110 979 58

e-mail: info@anitamaaktruimte.nl

KvK nr. 60693568

 

E-mail en eventuele voicemails probeer ik binnen 24 uur te beantwoorden, in het weekend kan het iets langer duren voordat je antwoord krijgt.

Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd een berichtje achter laten met je naam en nummer. Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Maar je kunt me ook een e-mail sturen met het verzoek je te bellen. Als je daarbij de tijden vermeldt waarop dit het beste uitkomt, houd ik daar zoveel mogelijk rekening mee.

Anita maakt Ruimte gebruikt affiliate links. Hierbij krijg ik van aangesloten bedrijven een percentage van de omzet van een product, als de koper vanuit Anita maakt Ruimte naar hun website is gekomen. Dus: wanneer jij op een link klikt en een product aanschaft, ontvang ik een percentage van de omzet van dit product. Een affiliate link heeft geen invloed op de kosten die jij voor het product betaalt. De prijs blijft altijd hetzelfde. Ik link alleen naar producten waar ik achter sta en die ik je kan aanbevelen.

Wil je informatie over de manier waarop Anita maakt Ruimte gegevens verzamelt, lees dan de Privacyverklaring.