Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Altijd op zoek naar de juiste cd of DVD? Zijn je cd’s en dvd’s geëindigd in een wanordelijke stapel, al dan niet achter kastdeuren? Tijd om ze te ordenen. Hier volgen enkele tips om ze netjes op te bergen zodat je ze ook weer makkelijk terug kunt vinden.

 

Opbergmogelijkheden voor cd's en dvd's

Opbergmogelijkheden voor cd's en dvd's:

  • In speciale dozen. Er zijn speciale dozen voor cd’s, dvd’s en video’s. Selecteer ze op genre, doe ze per genre in een doos en plak een label op de doos.
  • In lades. Sommige tv meubels hebben speciale lades voor cd’s en dvd’s. Ook zijn er rekjes te koop die precies in een la passen.
  • In rekjes in een (open) kast. Er zijn diverse rekjes te koop die je in een (open) kast kunt neerzetten.
  • In mappen. Er zijn cd-mappen verkijgbaar waarin veel cd’s of dvd’s opgeborgen kunnen worden. deze mapjes hebben als voordeel dat ze weinig ruimte innemen. Gooi de doosjes in dat geval weg en bewaar de boekjes eventueel in een harmonicamap.

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.