Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Als je een vaste bezoeker van dit blog bent, weet je het vast wel. Ik ben een groot fan van de HB90 methode en daardoor ook van de HB90 Bootcamp. Omdat er binnenkort weer een nieuwe ronde van de HB90 Bootcamp begint (19 maart 2023), wil ik hier iets over vertellen voor degenen die deze planningsmethode nog niet kennen. De links in deze blogpost zijn affiliate links, dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link inschrijft voor de Bootcamp. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Wat is de HB90 Bootcamp?

De HB90 Bootcamp is een online training die Sarra Cannon geeft. De HB90 methode is een planningsmethode die zij zelf heeft samengesteld op basis van meerdere bekende planningsmethoden toen ze op zoek was naar iets wat voor haar werkte. Bij deze methode ga je per kwartaal plannen. De nadruk ligt op realistisch plannen met het oog op de tijd die je hebt en het stellen van prioriteiten zodat je echt aan de belangrijkste projecten gaat werken in dat kwartaal. De Bootcamp duurt een week, maar je houdt onbeperkt toegang tot de training. Sarra start de bootcamp met een live kick-off die je ook terug kunt kijken. Deze live kick-off vind ik altijd een grote motivatie. Naast een uitgebreide uitleg in video's waarin je stap voor stap de methode doorloopt, hoort er ook een gratis planner bij de bootcamp waarin het eerste deel je eveneens stap voor stap door de methode leidt. Daarna volgen de planningspagina's voor een heel kwartaal, met daarin ook wekelijkse en maandelijkse reviews.

Waarom werkt de HB90 Bootcamp?

Voor mij werkt de HB90 Bootcamp vooral om de volgende redenen:

  • Je plant vanuit de visie die je hebt voor je droomleven. Je werkt dus echt toe naar doelen die belangrijk voor je zijn.
  • Je ontdekt hoeveel tijd je echt hebt om aan je doelen te werken. Dit is (in mijn geval) vaak minder dan ik denk of hoop en dat is wel even slikken. Maar het helpt wel om een realistische planning te maken.
  • Omdat je een realistische planning maakt, lukt het je vaak ook om je aan je planning te houden en dat geeft een goed gevoel.
  • Doordat je heel bewust plant wat je gaat doen om je doelen te bereiken, bereik je ze ook sneller.
  • Je kunt de training elk kwartaal (of zo vaak als je wilt) opnieuw doen en in eigen tempo doorlopen, waardoor je gemotiveerd blijft.
  • De live kick-off call elk kwartaal zorgt voor een berg motivatie en enthousiasme om weer aan een nieuw kwartaal te beginnen.

Je kunt je hier aanmelden voor de HB90 Bootcamp. Doe dat voor 19 maart 2023, anders moet je op de volgende ronde wachten (die in juni komt).