Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Deze maand stond in het kader van de opruimbingo het ladekastje met hobbyspullen op de agenda.

Het is een van de twee ladekastjes waar ik hobbyspullen in bewaar. Dit kastje heeft zes lades. Een van de lades is helemaal leeg. Van de andere lades was er maar een waar ik iets aan hoefde te doen.

In de bruine envelop zit materiaal voor een quilt waar ik jaren geleden aan ben begonnen en die nog steeds niet af is. De lade die je daarnaast ziet is een lade met materiaal dat ik vooral voor mijn mixed media projecten gebruik en eigenlijk hoeft daar niets aan opgeruimd te worden in mijn ogen.

In de volgende twee lades zit haakmateriaal. Katoen voor een sprei die ik aan het haken ben en mijn haaknaalden. Om mijn haaknaalden bij elkaar te houden heb ik ze in een apart bakje in de lade gedaan.

En dan komen we tot slot bij de lade die wel gedaan moet worden. Deze lade beval allerlei soorten inkt en oogt rommelig hoewel ik wel alles kan vinden als ik iets nodig heb. De oplossing is simpelweg een doosje in de lade zetten waar alle flesjes inkt in kunnen. Ik had nog een kartonnen doos van het goede formaat liggen en heb deze simpelweg gebruikt. Het is eigenlijk een oude verpakking, maar hij is stevig en heeft het juiste formaat. Wil je iets moois dan kun je zo'n doos ook simpelweg met plakplastic bekleden.

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.