Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Dit artikel bevat affiliate links

Langzamerhand wordt het weer tijd om te gaan plannen voor het nieuwe jaar. Heb jij moeite met het maken van een goede en vooral realistische planning en wil je in 2023 eindelijk eens echt gaan werken aan de dingen die je belangrijk vindt? Dan is de HB90 Bootcamp misschien iets voor jou.

Ik beschouwde mezelf als iemand die redelijk goed was en is in plannen. Maar er valt altijd meer te leren. Nadat ik kennis had gemaakt met de HB90 methode door de planner te gebruiken, was ik zo enthousiast dat ik ook de HB90 Bootcamp wilde doen. 

 

Wat maakt de HB90 maakt de HB90 methode dan zo bijzonder?

Om te beginnen gaat deze methode uit van jouw ideale leven. Vanuit jouw visie van je ideale leven ga je nadenken over de doelen waaraan je als eerste wilt gaan werken. Op basis van deze doelen bepaal je de projecten waaraan je gaat werken. Maar niet voordat je eerst een realistische berekening hebt gemaakt van de tijd die je tot je beschikking hebt. Hierdoor weet je dat je planning ook haalbaar is.

Planner of Bootcamp?

Je kunt deze methode toepassen door de planner te kopen. Daarin wordt de methode uitgelegd en het bevat alle worksheets die je nodig hebt. De bootcamp geeft je echter net iets meer informatie met voorbeelden en de nodige motivatie. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan Sarra of in de Facebook groep. 

De bootcamp heeft als extraatje een werkboek om de visie voor je ideale leven in uit te werken. Mij maakte dit vooral duidelijk dat ik wel een duidelijk beeld had van waar ik naartoe wilde maar dat ik daar niet de juiste acties voor ondernam. Ik was meer bezig met reageren op wat er op me af kwam. Toen ik eenmaal bewust keuzes richting mijn doel begon te maken, ging het ineens heel hard. Binnen twee kwartalen (de HB90 methode plant per kwartaal) had ik mijn eerste doel bereikt, iets wat daarvoor nog iets leek wat me nog zeker een jaar, zo niet langer, zou kosten. En daarmee is deze online cursus zeker de moeite waard.

Ook nu gebruik ik de cursus nog steeds. Je blijft onbeperkt toegang houden. Sarra start elk kwartaal met een live kick-off call en dat werkt voor mij ontzettend motiverend.

Ben jij enthousiast geworden en wil je de Bootcamp gaan doen? Je kunt je inschrijven tot 11 december via deze link. Omdat ik zelf enthousiast ben over deze online bootcamp ben ik een affiliate en krijg ik een vergoeding als je via deze link inschrijft. Het kost jou echter niets extra's. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om via Sarra"s website (Heartbreathings) in te schrijven.