Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

tijdschriften opruimen

Deze maand was het tijd om de tijdschriften op te ruimen in het kader van de opruimbingo.

 

Nieuwe tijdschriftenmand

Het lastigste deel van deze klus was dat ik de mand niet alleen wilde opruimen maar ook wilde vervangen door iets anders (kleiners). Onze huidige salontafel heeft een extra plank waar je spullen op kwijt kunt. In mijn ogen ideaal voor tijdschriften. Daarmee kan de losse tijdschriftenmand die je hieronder op de foto (rechts) ziet, en die nu onder een bijzettafeltje staat, weg. Op dit moment ligt een deel van de tijdschriften in de mand en een ander (nieuwer) deel op de salontafel. Op de foto (links) ligt het op een keurige stapel, maar in de loop van de week wordt het meestal een grote puinhoop en liggen ze over de hele breedte verspreid.

tijdschriften

Tijdschriften opruimen

Het opruimen van de tijdschriften ging vrij snel. Er was een hele stapel die weg kon (links op de foto hieronder). Omdat er ook wat boeken tussen de stapel zitten is het nieuwe mandje (op de foto hieronder rechts) vrij vol, maar het past allemaal, dus voorlopig mag het zo blijven. Als er meer bij komt zonder dat er iets weg gaat, zullen de boeken op een andere plek opgeborgen worden.

tijdschriften opruimen

En tot slot het eindresultaat waarbij het mandje op zijn plek staat. De andere mand heeft een nieuwe bestemming gekregen.

eindresultaat tijdschriften opruimen

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.