Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Ladekastje opruimen

In het kader van de opruimbingo stond deze maand het opruimen van een van de ladekastjes met mijn hobbyspullen op de lijst. Het gaat om het ladekastje dat je hieronder op de foto ziet.

Eigenlijk zijn de onderste twee lades voor mij netjes genoeg. Aan deze twee lades (hieronder op de foto) doe ik daarom niks.

Lades hobbyspullen

De bovenste lade heeft wel een opruimbeurt nodig. Er zitten een aantal dingen in waar ik echt niks meer mee doe of die ik niet nodig heb. Modelgips (gekocht voor een project waar ik nooit aan begonnen ben), een aangebroken stuk klei (inmiddels uitgedroogd), styrofoam platen en een groot stuk bubbeltjesplastic. De klei en het plastic gaan weg, de andere dingen kunnen bij een andere knutselliefhebber terecht.

Er zit ook nog een pakje met bedrukt vellum papier in. Deze wordt in een andere doos, bij soortgelijke papieren opgeborgen. Alle andere spullen (carbon papier, karton en crepe papier) mogen in deze lade blijven. 

Opruimen hobbylade

Een korte opruimklus dus deze keer.

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.