Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Ik ben de achterstallige klusjes van de opruimbingo aan het inhalen. Deze trolley opruimen stond voor de maand juni op het programma en is nu eindelijk gedaan.

 

Bovenste vak trolley opruimen

Bovenin de trolley lagen diverse kleurpotloden, een bak met stiften, verf en wat boekensteunen die er sowieso niet thuishoren. 

De stiften en kleurpotloden vonden elders een plekje, net als de boekensteunen. Lijm en andere potjes en een grote pot gesso en een sprayflacon namen de plaats van deze spullen in.

 

Trolley vak 2 opruimen

In het tweede vak lag een bak met verf en een bak met daarin allerlei paletmessen en kwasten en andere tools. Bovenop lag nog een sprayflacon (plantenspuit) die ik gebruik als ik met waterverf werk. 

Zoals je al hebt kunnen zien is het bakje waar de verf in zat gebruikt voor de potjes in het eerste vak. De verf zelf is in een doos die ik over had gedaan. De tools die ik gebruik zijn in een houten bak gedaan en het setje waterverf heb ik daarbovenop gelegd. Zo ziet het er meteen een stuk beter uit.

Trolley vak 3 opruimen

In het onderste vak stond lampolie, gesso, een palet en een bak met lijm etc. 

Na het opruimen bleven de lampolie, het palet en wat bakjes om verf en water in te doen over.

Hieronder zie je nog een keer de voor en na foto's van de hele trolley.

 

Gerelateerde artikelen

- De Professional Organizer Ruimt op: meer hobbyspullen opruimen

- Hoe berg je knutselspullen handig op?

- Knutselspullen opruimen in een roltafel