Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

 

Deze week ga ik aan de slag met het stellen van doelen voor 2022. De kans is groot dat jij daar ook al over aan het nadenken bent. Heeft een van jouw doelen te maken met het opruimen en organiseren van je huis en/of huishouden? Lees dan vooral snel verder.

 

Goede voornemens

Omdat ik weet dat veel mensen al heel lang het voornemen hebben om nu eindelijk eens te gaan opruimen en eigenlijk ook wel behoefte hebben aan wat meer structuur op andere gebieden van hun leven, heb ik voor de eerste week van januari iets gepland. En het leuke is dat het gratis is én dat je je nu al in kunt schrijven.

Op 3 januari ga ik van start met een minicursus Organizing. De cursus duurt een week en heeft elke dag een ander thema. We maken in deze week een start met het opruimen en organiseren van diverse gebieden in je leven.

  • Dag 1 staat in het teken van beginnen met opruimen.
  • Op dag 2 gaan we onze kalenders en agenda’s invullen.
  • Op dag 3 gaan we beginnen met het schoon houden van ons huis.
  • Op dag 4 kijken we naar onze financiën.
  • Tot slot geef ik je op dag 5, meer tips op elk van deze gebieden, in een uitgebreide presentatie.

Wil jij eindelijk eens aan de slag met het opruimen en organiseren van je huis en huishouden? Dan is deze cursus een goed begin. Met de tips die je in deze cursus krijgt, leer je jezelf de routines aan die nodig zijn en heb je een stevige basis om zelfstandig op door te gaan. 

Inschrijven kan tot 3 januari, dus wacht daar niet te lang mee. Je kunt je hier direct aanmelden. Wil je liever alle cursusinformatie nog eens op een rijtje zien? Je kunt alle informatie nog een keer nalezen op deze pagina.