Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Nog maar een weekje en dan begint februari alweer. Tijd dus voor mijn Bullet Journal Setup voor februari.

Naast mijn Bullet Journal gebruik ik dit jaar ook de PowerSheets. Dat betekent dat een aantal dingen niet in mijn Bullet Journal hoeven. Zoals de dagelijkse of wekelijkse trackers. Daar heb ik mijn PowerSheets voor en die liggen altijd open op mijn bureau.

 

Voorpagina

Ik vind het wel erg leuk om een voorpagina voor het begin van de maand te hebben. Deze keer heb ik een zentangle vlechtwerk gemaakt. Wel een hele klus, maar ik vond het effect erg mooi, ook al zit er hier en daar een foutje in.

Voor de letters van het woord februari heb ik voor strakke lijnen gekozen.

Maandoverzicht

Omdat de pagina's in mijn B5 Leuchtturm redelijk groot zijn, heb ik niet de volledige breedte van de pagina nodig voor het maandoverzicht. Daarom heb ik er deze maand een kolom naast gemaakt voor aantekeningen en onder het maandoverzicht een vak waar ik alvast belangrijke gebeurtenissen en/of afspraken voor maart kwijt kan.

Doelenpagina

Naast het maandoverzicht heb ik een doelenpagina gemaakt. Nu is het nog niet meer dan de titel. Mijn doelen schrijf ik op zodra ik mijn tending list voor februari in mijn PowerSheets heb ingevuld.

In januari heb ik na de doelenpagina nog een volgende pagina gemaakt, waarin alle maanddoelen onderverdeeld worden in subdoelen. Op deze manier zijn de grotere taken onderverdeeld in kleinere en voelt het niet als een grote overweldigende taak.

 

 

Rolling Weekly

In januari heb ik ook weer eens een 'rolling weekly'  gebruikt. Zo heb ik een overzicht over de komende dagen terwijl ik aan mijn dailies werk.

 

Gebruikte materialen

Tot slot voor de liefhebbers nog even een overzicht van de materialen die ik gebruikt heb.

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.