Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Een nieuw jaar, een nieuw Bullet Journal en een nieuwe maandopzet. Hier zie je mijn Bullet Journal Setup voor januari 2020.

Voorpagina

De voorpagina heb ik simpel gehouden. Dit is een plaatje van Pinterest dat ik uitgeprint, ingekleurd en opgeplakt heb. Voor het kleuren heb ik kleurpotlood gebruikt.

Maandoverzicht en doelen

Het maandoverzicht is een simpele lijstvorm. De zondagen zijn gemarkeerd met een lila lijn. Het kopje onderaan is nagetekend van een Pinterest plaatje. De eerste letters van de titels op beide pagina's zijn stickers van een oud stickervel dat ik nog had.

De doelenpagina heb ik ook heel simpel gehouden. Op het moment dat ik deze pagina maakte, was ik er nog niet zeker van hoe ik hem wilde gebruiken. In mijn PowerSheets heb ik ook al mijn doelen voor januari opgeschreven. Op dit moment weet ik nog niet of ik die doelen gewoon overneem in mijn bullet journal of dat ik hier juist taken die niet rechtstreeks verband houden met mijn doelen opschrijf. Ik merk dat ik door het gebruik van de PowerSheets niet goed weet hoe ik mijn bullet journal en agenda het beste kan gebruiken. Ik wil niet alles dubbel opschrijven, maar ik wil ook niet steeds op verschillende plekken moeten zoeken naar dingen.

Rechtsonder op de doelenpagina wederom een plaatje van Pinterest.  Ik heb hem verkleind, uitgeprint, ingekleurd en ingeplakt.

Gebruikte materialen

Tot slot voor de liefhebbers nog even de gebruikte materialen:

  • Bullet Journal Leuchtturm 1917 B5 (puntjes).
  • Tombow Dual Brushpen nummers 620 (lila), 451 (lichtblauw) en N25 (zwart).
  • Microschrijver Hema.
  • Kleurpotloden.
  • Letterstickers uit mijn voorraad.
  • De plaatjes die ik gebruikt heb kun je op dit Pinterestbord terug vinden.