Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Mijn laatste Bullet Journal Setup voor dit jaar alweer. 

Deze keer heb ik het ook erg simpel gehouden, met alleen een voorpagina en daarna een maandoverzicht en een lijst met doelen. Inmiddels ben ik aan het plannen voor 2020 en een beetje zoekende naar hoe ik mijn bullet journal volgend jaar wil indelen. Ook omdat ik in 2020 voor het eerst de Powersheets van Cultivate What Matters ga gebruiken. Omdat ik daar onder andere mijn doelen voor de maand al in plan, is dat denk ik niet meer nodig in mijn bullet journal. Hoe het allemaal uit gaat pakken weet ik nog niet. Natuurlijk laat ik je wel zien hoe ik het uiteindelijk ga combineren.

Voorpagina December

De voorpagina heb ik gemaakt van restjes scrapbookpapier en stickers. Beiden heb ik al jaren, hoog tijd dus om ze eens te gebruiken.

Maandoverzicht

Voor het maandoverzicht heb ik de traditionele lijst gebruikt. Ook hier is het voor mij nog steeds niet duidelijk wat het handigst werkt. Ik gebruik  een agenda voor mijn afspraken, en meestal neem ik dingen niet over in mijn bullet journal. Toch vind ik iets van een overzicht altijd wel handig.

Doelen

Gezien de letters die ik over had op het stickervel, heb ik gekozen voor het woord 'goals' in plaats van 'doelen'. De letter E is altijd als eerste op, op dit soort stickervellen. De doelen die ik tot nu toe heb beschreven, hebben allemaal te maken met de planning voor volgend jaar. Verder zijn er natuurlijk nog de kerstvoorbereidingen en nodige verjaardagen, maar die hadden op het moment dat ik de foto's maakte nog geen plekje gekregen op mijn lijst.

Materialen

Tot slot nog een overzicht van de materialen die ik gebruikt heb: