Search

Ook de maand juli is alweer bijna voorbij. Daarom is het tijd voor de Bullet Journal Setup voor augustus. 

Voorpagina

Ik wilde een mooie voorpagina maken, maar er niet al te veel tijd aan besteden. Daarom heb ik een afbeelding uit een kleurboek overgetrokken. De lijnen in het kleurboek waren zo dik, dat ze door de pagina van mijn Mus heen schenen. Ik hoefde dus geen overtrekpapier te gebruiken hiervoor.

Maandoverzicht

Het maandoverzicht heb ik in de traditionele bullet journal stijl gedaan. Om beter onderscheid tussen de weken te kunnen maken, heb ik de zondagen lichtblauw gemaakt met een Tombow dual brushpen. De overgebleven ruimte aan de bovenkant van de pagina heb ik opgesierd met eenzelfde soort decoratie als op de voorpagina. Ik ben het maandoverzicht op de rechterpagina van een nieuwe spread begonnen, omdat ik toch vond dat er teveel ghosting op de achterkant van het voorblad was.

Doelen

Ook mijn doelen pagina heb ik op de eerstvolgende rechterpagina getekend vanwege de ghosting van het maandoverzicht. Bij mijn dailies vind ik wat ghosting niet erg, maar het stoort me erg bij de maandpagina's. Ook hier weer een decoratie met bloemen. De letters van het woord 'goals' had ik in eerste instantie met mijn lichtblauwe Tombow dual brushpen geschreven. Omdat ik vond dat dit toch niet genoeg contrast met de pagina had, heb ik er een zwart lijntje omheen getekend. Daarna had ik het gevoel had dat er iets miste op de pagina. Daarom heb ik rondom een speels kader gemaakt.

Habittracker

De habittracker heb ik simpel gehouden. Deze keer houd ik alleen mijn beweging bij. Yoga wil ik dagelijks doen (een korte sessie), om soepel te blijven. Voor het hardlopen heb ik een schema waarbij ik vier à vijf keer per week ga lopen. Met wandelen bedoel ik een langere wandeling (10 km of langer). Meestal kies ik dan voor een etappe van een lange afstands wandelpad (LAW). Dit wil ik in augustus minimaal twee keer doen. Tot slot wil ik wat krachttraining gaan toevoegen. Op dit moment denk ik aan twee keer per week.

Terugblik op Juli

Je kunt de ingevulde pagina's van de maand juli in mijn bullet journal terugzien in onderstaande video. Natuurlijk zie je daarin ook de pagina's voor augustus nog een keer.

Gebruikte materialen

Voor deze pagina's heb ik maar weinig materialen gebruikt: