Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Mei is voorbij gevlogen en inmiddels is het alweer hoog tijd voor mijn bullet journal setup van juni.

Voorblad

Ook deze keer heb ik weer een voorblad gemaakt. De achtergrond bestaat uit lijnen die afwisselen wit zijn gelaten of met kleine rondjes zijn ingevuld. Het woord juni heb ik met zwarte stift ingekleurd. Deze pagina heeft wel erg doorgedrukt. Zowel op de achterkant als op de eronder liggende pagina. Ik laat de eerstvolgende spread dan ook leeg en zal deze twee pagina's later waarschijnlijk aan elkaar lijmen. Volgende keer zal ik (als ik eraan denk) een extra vel papier tussen de twee bladzijden doen, zodat het in ieder geval niet op de onderliggende pagina doordrukt.

Kalender

Deze maand heb ik besloten wel weer een kalender te maken. Vaak gebruik ik deze niet in mijn bullet journal, maar ik had nu erg veel zin om hem toe te voegen. Ik koos voor een kalender lay-out in plaats van voor een lijstoverzicht. Omdat er nog ruimte over was, heb ik naast de kalender een vak getekend voor mijn doelen voor juni en linksboven een vak voor notities.

Trackers

Deze keer heb ik de trackers gemaakt in de vorm van minikalendertjes. Elke rij vertegenwoordigd een categorie:

  • boven: beweging - yoga, wandelen, hardlopen.
  • midden: social media - blog, YouTube en Instagram.
  • onder: werk - J. mailen, inbox 0, aan project werken.

 

Gebruikte materialen

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' laat ik je zien hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.