Search

Februari is alweer in aantocht en dus is het tijd voor een nieuwe maandopzet in mijn Bullet Journal.

Maandopzet

Deze keer heb ik ervoor gekozen om geen maandoverzicht met data en afspraken te maken. Dit omdat ik naast mijn Bullet Journal ook een agenda gebruik. In de praktijk betekent dat, dat ik zelden afspraken uit mijn agenda overschrijf in mijn Bullet Journal. En is zo'n maandoverzicht dus overbodig.

Om toch een soort duidelijke afbakening te hebben van waar de nieuwe maand begint, heb ik een voorblad voor de maand februari gemaakt.

 

To do's en taken

Ik heb een dubbele pagina genomen voor mijn to do's en taken. Vooral omdat ik mijn trackers op de volgende pagina's naast elkaar wilde hebben. Een beetje een saaie pagina nu dus. Op dit moment denk ik aan een bladzijde genoeg te hebben voor mijn to do's en taken voor februari. De andere kant ga ik waarschijnlijk als een 'braindump' gebruiken.

Habittracker en Steptracker

Tot slot zie je hier zowel de Habittrackers als mijn Steptracker. Hoewel mijn fitbit app ook een overzicht van het aantal stappen geeft, vind ik het fijn om het ook in mijn Bullet Journal in één oogopslag te kunnen zien. Daar kijk ik net iets vaker in dan op de fitbit app. Wat mijn gewoontes betreft, ga ik weer dezelfde gewoontes bijhouden als in januari: yoga, lezen, creatief en duolingo. Met de eerste drie ben ik goed op weg. Duolingo heb ik echter de hele maand januari nog niet gedaan. Hopelijk helpt de lege tracker in januari me om het in februari vaker te gaan doen.

In januari ben ik begonnen om de headers van mijn dailies wat op te vrolijken met zentangles. Dit vind ik zo leuk om te doen dat ik het maar doorgetrokken heb naar deze trackers.