Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

De laatste dag van het jaar alweer! Tijd dus voor de opzet van januari in mijn Bullet Journal. Ook deze maand heb ik het simpel gehouden.

Maandoverzicht

Mijn maandoverzicht zoals je gewend bent. In lijstvorm met kolommen voor mijn blog, youtube, inleverdata voor bibliotheekboeken, feestdagen en afspraken. Hoewel ik dit overzicht in december helemaal niet gebruikt heb, wil ik hem deze maand toch weer toevoegen. Ook omdat het voor mij een logisch begin van een maand lijkt.

To Do Lijst

Ook deze keer weer een to do lijst. De lijn die ik voor de header wilde maken, is niet goed gelukt. Daarom heb ik er (voor deze ene keer) stickers overheen geplakt.

Trackers

Ik ga vanaf januari een aantal andere gewoontes bijhouden. Yoga en Duolingo had ik al. Yoga doe ik op dit moment al dagelijks, maar ik merk dat ik een herinnering in de vorm van een tracker nog wel nodig heb. Frans leren met Duolingo heb ik veel te weinig gedaan het afgelopen jaar. Dus toch maar weer een tracker daarvoor in de hoop dat mijn goede voornemens nu stand houden. Verder wil ik dagelijks tijd besteden aan mijn creatieve hobby's en aan lezen. Dus ook hiervoor trackers deze maand. De eerdere trackers van bed opmaken en zonewerk heb ik weg gelaten omdat ik dat inmiddels dagelijks doe en de trackers daarom niet meer nodig heb.

Nieuw is de steptracker. Ik heb deze vorm overgenomen van Jashiicorrin.

Wil je zien hoe de maand December er uiteindelijk uit zag of alle pagina's nog eens terug kijken? Dat kan in onderstaande video:

 

Gebruikte materialen