Search

Het is alweer december en dus hoog tijd voor de opzet voor deze maand. Ook deze maand heb ik het weer eenvoudig gehouden en het aantal pagina's beperkt.

Maandoverzicht

Natuurlijk begin ik weer met een maandoverzicht. Ik koos deze maand weer voor een overzicht in lijstvorm. Naast de dagen staan kolommen voor mijn blog, youtube video's, verjaardagen en feestdagen, bieb (wanneer ik mijn bibliotheekboeken moet inleveren) en afspraken. De meest rechtse kolom is voor aantekeningen over deze dingen, bijvoorbeeld de tijd en locatie van een afspraak. De zondagen heb ik aangegeven met een lichtblauwe arcering. Dat ging echter meteen al fout doordat ik 1 december heb gearceerd in plaats van 2 december.

To Do Lijst

Naast het maandoverzicht komt mijn to do lijst voor deze maand. Hoe ik deze lijst precies noem, verschilt nog wel eens van maand tot maand. Maar in principe staan hier mijn doelen en taken voor de maand. Op de foto heb ik hem nog niet ingevuld, maar ik wil me deze maand vooral focussen op het afronden van een aantal projecten en het plannen van 2019. Omdat ik vorige maand het creatieve aspect in mijn bullet journal wel erg leuk vond, heb ik hier ook voor een minimale decoratie gekozen.

Habittracker

De habittracker heb ik deze maand niet gecombineerd met het maandoverzicht. In plaats daarvan heb ik er een aparte spread aan gewijd. Het idee van de kerstballen heb ik van Amandarachlee.

Dat was hem alweer. Hierna ga ik verder met de dailies.

Wil je zien hoe november er uiteindelijk uit is gaan zien, dan zie je in onderstaande video een flipthrough van november en natuurlijk ook de opzet voor december.