Opzet Agenda 2018 - Personal Formaat

Langzamerhand liggen de agenda's voor volgend jaar al in de winkel. Omdat ik al aan het plannen ben voor 2019 heb ik mijn agenda voor volgend jaar alvast aangeschaft. Voor 2019 wilde ik een agenda met iets meer ruimte. Daarom koos ik voor een agenda met het formaat 'personal'. Het werd een donkerblauwe Kalpa, met name omdat ik meteen verliefd was op de kleur.

De agenda kwam met een vulling van een week op twee pagina's en loopt vanaf augustus 2018 tot en met december 2020. Voorlopig kan ik daarmee dus vooruit. Daarnaast zat er een voorgeperforeerd notitieboekje bij met bullet journal papier (puntjes). Of ik deze laatste als bullet journal pagina's ga gebruiken weet ik nog niet. Misschien dat ik er af en toe een habit tracker op maak, maar verder zal ik het waarschijnlijk toch vooral als gewoon notitiepapier gebruiken.

Omdat in de agenda ook vulling voor dit jaar zit, heb ik hem maar vast in gebruik genomen. Hieronder vind je de opzet zoals hij nu is.

Jaaroverzicht per maand 2018 en 2019

De agenda begint met een jaaroverzicht per maand voor 2018 en 2019. Nu het jaar op het eind loopt is het handig om 2019 ook alvast bij de hand te hebben.

Weekoverzicht oktober tot en met december 2018

Voor nu heb ik alleen de weekoverzichten voor 2018 in de agenda. De weekoverzichten bestaan uit een week op twee pagina's. Voor 2019 ga ik over op een Filofax vulling van een dag per pagina.

Notities

Achter de weekpagina's zit notitiepapier. Altijd handig als ik aantekeningen wil maken terwijl ik onderweg ben of meer informatie kwijt wil dan er bij de betreffende dag past. In dat geval voeg ik gewoon een notitiepagina bij de betreffende week.

Adresboek

Tot slot het adresboek. Dit ga ik zeker gebruiken voor telefoonnummers. Mocht ik dan een keer zonder mobieltje de deur uit gaan, dan heb ik in ieder geval belangrijke telefoonnummers bij me. Door alle voorgeprogrammeerde nummers, ken ik inmiddels geen enkel telefoonnummer meer uit mijn hoofd.

Tot slot vind je hieronder nog een video waarin ik de opzet van deze agenda laat zien. Daarin zie je ook de filofax vulling die ik vanaf januari wil gaan gebruiken. Zodra ik de agenda klaar heb gemaakt voor 2019, zal ik jullie een update geven van deze agenda.