Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Het is alweer september en dus tijd voor een nieuwe maandopzet.

Maandoverzicht

Deze maand heb ik gekozen voor een maandoverzicht in kalendervorm. Ik heb dezelfde kleuren gebruikt als vorige maand, omdat ik het mooi vind om mijn hele bullet journal in dezelfde kleurtinten te doen.

De layout is wat kaal. Misschien ga ik er ook nog wel wat omheen tekenen. Ik ben er nog niet uit. Voorlopig laat ik het daarom zo.

Doelen en Gewoonten

De pagina voor mijn doelen is ook heel simpel (en ook nog niet ingevuld). Ik maakte wat foutjes met de slagschaduwen van de letters en de bovenste lijn is iets te ver doorgetrokken. Niettemin... ik vind de pagina toch nog wel erg leuk. 

De habittrackers heb ik deze keer in kalendervorm gedaan. Hier zijn de schaduwen bij de letters wel goed. Ook vind ik het groene kader erg mooi. De habittracker rechsonder (van het stapdoel) had eigenlijk een regeltje naar beneden gemoeten. Dit soort foutjes ontstaan vooral omdat ik nooit iets eerst met potlood doe. Maar ik stoor me er ook niet heel erg aan, dus dit is prima zo.

Tot slot voor de liefhebbers de video van deze maandopzet met daarin ook een terugblik van de maand augustus.