Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Mijn vorige bullet journal was vol, dus tijd voor een nieuw bullet journal. Deze keer een bullet journal van Mus. Je ziet hier welke collecties en trackers ik in dit bullet journal heb gebruikt.

Quote pagina en index

Voorin het bullet journal is ruimte voor een quote (niet op de foto) en vervolgens zijn er twee index pagina's. Ik heb op dit moment nog geen quote ingevuld, maar ga dat op een later moment waarschijnlijk wel doen. De index gebruik ik eigenlijk zelden. Aangezien dit bullet journal geen genummerde pagina's heeft, weet ik dan ook niet zeker of ik de index wel ga invullen in dit bullet journal. Dan zou ik namelijk alle pagina's moeten nummeren terwijl ik er eigenlijk geen gebruik van maak. Voorlopig blijft de index dus leeg.

Jaarkalender

De jaarkalender heb ik wel ingevuld omdat ik het handig vind om even te kunnen kijken welke datum op welke dag valt. Ik ben de kalender begonnen in augustus 2018 omdat dit de eerste maand in dit bullet journal wordt. Hij loopt daardoor ook door tot juli 2019. In februari heb ik een foutje gemaakt en ben ik 1 februari op een zaterdag begonnen in plaats van op een vrijdag. Een klein pijltje geeft dit aan.

Future Log

Een tijd lang heb ik naast mijn bullet journal een agenda gebruikt. Nu ik dit eigenlijk niet meer doe, wordt een future log steeds belangrijker voor me. Daarom in dit bullet journal een future log die loopt van september 2018 tot en met augustus 2019. Zo kan ik een jaar vooruit plannen. In deze future log komen naast afspraken ook verjaardagen en feestdagen te staan. Dit alles moet zoals je ziet nog worden ingevuld.

 

Doelen

Na de Future Log is het tijd voor mijn doelen voor dit jaar. Ik heb ze overgenomen uit mijn vorige bullet journal. De lay-out en indeling is anders, maar de doelen zelf zijn niet veranderd.

2018 km in 2018

In dit jaar (2018) wil ik 2018 km wandelen. Daarom deze 2018 in 2018 spread. Om niet weer 200 vakjes te hoeven tekenen en inkleuren, heb ik voor de al gelopen kilometers in eerste instantie vakjes van 100 km gemaakt. Daarna (na de 1200 km) worden het weer, zoals in mijn vorige spread, vakjes van 10 km per vakje. De lege ruimte is opgevuld met een quote.

Popsugar Reading Challenge

Sinds een aantal jaar doe ik jaarlijks de Popsugar Reading Challenge. In deze spread heb ik alleen de prompts overgenomen die ik nog niet gedaan had.

Duolingo Frans

Duolingo heeft het een en ander aangepast, en daardoor klopt de tracker die ik aan het begin van het jaar gemaakt had niet meer. Er zijn nu levels in duolingo. Deze tracker is voor level 1. Heb ik alles op level 1 afgerond, dan ga ik daarna verder met de andere levels in een nieuwe tracker.

De onderwerpen staan in de tweede kolom. In de kolommen daarna is per onderwerp aangegeven uit hoeveel lessen het onderwerp bestaat. Zo kan ik per onderwerp afstrepen welke lessen gedaan zijn. Bij de meeste onderwerpen zijn geen lessen ingevuld. Dat komt omdat ik op dit moment nog niet kan zien uit hoeveel lessen ze bestaan. In de eerste kolom kan ik een vinkje zetten als ik het betreffende onderwerp helemaal heb afgerond.

Lifebook 2017 en One Little Word

In 2017 ben ik begonnen aan de Lifebook workshop (mixed media). Deze heb ik nog steeds niet afgerond, maar wil ik wel graag afmaken. Daarom deze tracker.

Sinds 2014 doe ik de One Little Word workshops van Ali Edwards. Je kiest daarbij een woord dat je thema wordt voor het hele jaar. Voor mij is het dit jaar change/verandering. Maandelijks komen er nieuwe video's en een prompt online. In de tracker houd ik bij wat ik gedaan heb. De pagina's die ik hiervoor maak komen gewoon in mijn project life album.

Project Life 2018 en 2016

Sinds 2013 maak ik wekelijks een spread van mijn foto's. Hierdoor krijg je een mooi beeld van hoe je leven op dit moment is, wat erg leuk is om over een paar jaar terug te zien. Ik gebruik hiervoor het Project Life systeem van Becky Higgins. De insteekhoezen maken het makkelijk om je foto's en bijbehorende journaling overzichtelijk op te bergen. Helaas heb ik mijn albums van 2016 en 2017 nog niet af. Hier een tracker voor dit jaar en één voor het album van 2016 waar ik aan werk op de momenten dat ik bij ben met dit jaar. Ook hier weer beginnen de trackers gewoon bij het punt waar ik gebleven ben. Voor 2018 is dit week 28, voor 2016 week 20.

CAL2016

In 2016 ben ik aan mijn derde crochet along deken begonnen. Helaas is die nog steeds niet af. Dus ook hier een tracker voor het laatste stukje dat ik nog moet doen. Links staan de weeknummers, daarachter de rijen die gehaakt moeten worden.

Dat was de laatste collectie. Hierna begint de maand augustus. 

Als je het leuk vindt om de pagina's in een video terug te zien, dan vind je die hier.

Tot slot nog even de materialen die ik heb gebruikt: