Search

Morgen is het alweer augustus. Tijd dus voor een nieuwe maandopzet in mijn bullet journal. Mijn oude bullet journal was zo goed als vol, dus ben ik in een nieuw bullet journal begonnen. Deze keer een Mus. Doordat deze pagina's wat groter zijn, had ik meer ruimte en dat nodigde uit tot wat creativiteit. Iets wat ik in mijn vorige bullet journals eigenlijk nooit deed.

Maandoverzicht

Ik begin met een overzicht van de maand. Deze maand heb ik kolommen gemaakt voor mijn blog (blauw) en youtube (rood). Deze fungeren als een tracker waarin ik bijhoud op welke dagen ik een blog of video online heb gezet. De bruine kolom is voor de bibliotheek. Hier geef ik aan wanneer mijn bibliotheekboeken ingeleverd moeten worden. Roze is voor verjaardagen en feestdagen. In de kolom bijzonderheden schrijf ik dan de naam van de jarige of de feestdag. Groen is voor afspraken. Bij bijzonderheden vermeld ik de tijd en plaats van de afspraak.

Doelen

De pagina naast het maandoverzicht is bedoeld voor mijn doelen voor deze maand. Ik heb onderscheid gemaakt in mijn zakelijke doelen (voor Anita maakt Ruimte) en mijn persoonlijke doelen (alle andere doelen).

Habittracker

Tot slot de habit tracker met daarbij een toepasselijke quote. De gewoontes die ik wil bijhouden zijn: bed opmaken, zonecleaning (= 15 minuutjes schoonmaken in de zone van die week), duolingo, of ik mijn dagelijkse stapdoel heb bereikt en of ik getraind heb of niet.

Tot zover de opzet voor augustus. Als je wilt, kun je een en ander ook nog eens bekijken in de video.

Tot slot voor de liefhebbers nog een overzichtje van de gebruikte materialen.

Bullet Journal: Mus

Brushpennen: Tombow 451 (lichtblauw), Tombow N60 (grijsblauw), Panduro (groen) Pigma MB (uit setje van 3).

Fineliners: Panduro tekenpen 0.5 (voor de lijnen) en Edding 1800 tekenpen 0.1 (voor geschreven tekst).