Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Het is alweer november en dus tijd voor de opzet van november.

Maandoverzicht

Het maandoverzicht is gewoon weer een kalender grid. ik heb me verteld en een kolom teveel gemaakt (8 kolommen in plaats van 7). Die kolom heb ik gebruikt voor de weeknummers. Omdat ik toch het idee had dat het een beetje onoverzichtelijk was, heb ik over de laatste lijn washi tape geplakt.

NaNoWriMo

November is (ook) National Novel Writing Month. De maand waarin je een fictief verhaal van 50.000 woorden schrijft, als je meedoet natuurlijk. Ik doe dit jaar voor de vijfde keer mee. Hoog tijd dus om er ook een spread in mijn bullet journal aan te wijden, iets wat ik nog niet eerder gedaan heb. Na wat rondsurfen op het in internet, kwam ik op deze spread, die geïnspireerd is op dit (veel mooiere) voorbeeld.

In de hoek rechtsonder heb ik ruimte gemaakt voor beloningen. Ik heb mezelf een beloning in het vooruitzicht gesteld voor elke 10.000 woorden. De beloningen zijn nog niet ingevuld, maar ik denk vooral aan bullet journal gerelateerde beloningen (een nieuwe pen of stift bijvoorbeeld bij elke 10.000 woorden) en een nieuw bullet journal als ik inderdaad de 50.000 woorden gehaald heb. Tot nu toe heb ik het slechts één keer niet gehaald, dus in principe zijn de beloningen een extraatje dat ik niet echt nodig heb voor dit project, maar soms moet je jezelf ook eens iets gunnen toch?

Steptracker

Sinds de zomer heb ik een fitbit. Ik vind het ontzettend motiverend om het aantal gelopen stappen en kilometers te zien. Hoewel je alles terug kunt zien in de app, wilde ik toch ook graag een overzicht op papier en ben ik in oktober begonnen met een steptracker. Deze tracker vond ik erg leuk en motiverend, dus deze maand ga ik hem weer gebruiken.

Doelen

Bij het vaststellen van mijn doelen, heb ik rekening gehouden met het feit dat ik deze maand NaNoWriMo doe. Dat betekent dat ik er geen grote projecten bij ga doen. Op het moment dat ik dit blog schrijf, ben ik dan ook nog niet verder gekomen dan NaNoWriMo op mijn lijstje te schrijven. De andere doelen zal ik nog toevoegen, maar deze zullen vooral gericht zijn op het afronden van projecten. Ik heb de ruimte voor doelen beperkt door er alvast een kader omheen te tekenen. 

 Tot slot nog een video van deze opzet: