Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Hoewel het al bijna het eind van de maand is, hier dan alsnog mijn opzet voor september. Mijn September Setup is weer heel simpel en minimalistisch gehouden.

Kalender

De kalender zoals ik hem in augustus had, beviel goed. Dat wil zeggen, kleinere vakjes en het gebruik van kleurcodes. Nu ook weer kleinere vakjes, maar iets meer ruimte voor de kalender omdat de vakjes los van elkaar getekend zijn. Onder de kalender staan de kleurcodes.

  • Blauw voor blog.
  • Rood/Roze voor YouTube.
  • Paars voor verjaardagen.
  • Oranje voor afspraken.
  • Bruin voor de inleverdata van de bibliotheekboeken.

Afspraken

Omdat er maar weinig ruimte is om in de vakjes te schrijven, gebruik ik kleurcodes. Een oranje stip staat voor een afspraak. De afspraak zelf zet ik dan in het vakje 'afspraken'. Omdat ik vorige maand maar relatief weinig afspraken heb ingevuld, heb ik dit vak klein gehouden. 

To Do

De to do's had ik vorige maand gesplitst in 'business' en 'personal'. Omdat ik merkte dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakte of het op een gezamenlijke of op een aparte lijst stond, heb ik hier weer één lijst voor alle taken en doelen.

Ook deze maand geen trackers, aangezien die vaak toch niet ingevuld worden door mij. Wil je zien hoe mijn maandelijkse opzet is veranderd door het jaar heen? Dan vind je hier een overzicht van alle bullet journal blogs van 2017.

Tot slot kun je een en ander nog eens terugkijken in de video.

Gebruikte materialen

Bullet Journal:

Pen:

  • Zwarte fineliner Hema

Brushpens: