Search

Voor augustus is mijn Bullet Journal opzet behoorlijk geminimaliseerd, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. De lay-out is geïnspireerd op een foto op Instagram van @my.life.in.a.bullet.

Kalender

De kalender gebruik ik al maanden nauwelijks, omdat ik afspraken vooral in mijn agenda heb gezet. Door met kleurcodes te werken, maakt het niet uit dat de vakjes wat kleiner zijn. Met gekleurde stippen geef ik aan of er iets gepland is voor mijn blog (blauw) of youtube (rood). Een bruine stip geeft de datum waarop er bibliotheekboeken ingeleverd moeten worden aan. Oranje is voor afspraken.

Afspraken

Onder de kalender is ruimte voor afspraken. Aangezien de vakjes van de kalender maar klein zijn, heb ik hier ruimte vrij gehouden om informatie over eventuele afspraken te noteren.

To Do's

Tot slot heb ik op de rechterpagina ruimte voor mijn to do's voor deze maand. De pagina is onderverdeeld in 'business' en 'personal'. 

Met de habit tracker heb ik vorige maand niets gedaan, dus die heb ik deze maand weg gelaten. Tot zover mijn spread voor augustus, kort maar krachtig. Wil je meer spreads van het afgelopen jaar zien, dan vind je hier een overzicht van alle blogposts van 2017 over mijn bullet journal.