Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Vorige week liet ik jullie de minimale opzet van de maand juni in mijn bullet journal zien. Deze maand heb ik van de opzet iets meer werk gemaakt, zoals je hierboven ziet. Het vlechtwerk patroon heb ik gevonden op Pinterest. Ook ben ik deze keer wat meer kleur gaan gebruiken. 

Maandoverzicht

Deze keer ben ik het maandoverzicht wat meer gaan gebruiken, door er alle al bekende afspraken direct in te zetten. Het vlechtwerk patroon vond ik leuk om te maken, maar ik vind het niet bijdragen aan het overzicht. Dat zal ik dus niet zo snel weer gebruiken.

Doelen

Deze keer heb ik een aparte pagina voor mijn doelen gemaakt. Let niet op de kruisjes, die zijn wat al te enthousiast gezet.

Trackers

Mijn tracker heb ik deze keer in een rechtopstaande layout gemaakt. Ik merkte dat ik het vervelend vond om mijn bullet journal steeds te moeten draaien bij het invullen van de tracker. De tracker heb ik bewust zo kort mogelijk gehouden. Dingen die ik deze maand track zijn:

  • journal: bijhouden van mijn Daily Greatness Journal
  • lezen: deel van de Miracle Morning, elke ochtend een stukje lezen
  • duolingo: elke dag 10 minuten Frans in duolingo
  • stretchen: rekoefeningen om enigszins soepel te blijven.

Tot zover de maand juli in mijn bullet journal. Na deze pagina's beginnen mijn dagelijkse overzichten. Wil je de pagina's in de video terug zien, dan kan dat hier: