Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

De opzet voor mei in mijn Bullet Journal is ten opzichte van vorige maand een klein beetje veranderd. In deze blogpost laat ik zien welke pagina's ik heb gemaakt en hoe ik ze wil gebruiken.

Maandoverzicht

Ik heb toch weer een overzicht voor de maand gemaakt, hoewel ik afspraken voornamelijk in mijn agenda zet en dan vaak niet overneem in mijn Bullet Journal. Ik heb kolommen gemaakt met 'All Day' (verjaardagen, feestdagen, etc.), 'Afspraken' en 'Business'.  In deze laatste kolom heb ik met kleurcodes aangegeven wanneer ik blogposts en video's online wil zetten en wanneer ik mijn nieuwsbrief wil versturen. Hiervoor vind ik dit maandelijks overzicht wel handig. De onderwerpen van de blogposts en video's houd ik dan weer bij in de editorial kalender in mijn Business Bullet Journal. De laatste kolom van het maandelijks overzicht was vorige maand de kolom 'Personal.' Nu heb ik deze weggelaten en in plaats daarvan gebruik ik deze kolom nu voor mijn doelen en to do's.

Productivity Tracker

Vorige maand heb ik voor het eerst een productivity tracker gebruikt. Dit werkte erg motiverend, dus deze maand heb ik er weer één. Dingen die ik bijhoud in mijn productivity tracker: blogpost online, youtube video online, sporten, studeren (per 30 minuten 1 vakje) en project. Project is bedoeld voor langer projecten voor mijn bedrijf. Elke 30 minuten dat ik aan een project heb gewerkt, vul ik een vakje. Achter de cijfers 1 tot en met 5 worden de beloningen voor elke volle rand ingevuld. Op het moment dat ik deze blogpost schrijf, heb ik nog niet besloten welke beloningen het worden. 

Habit Tracker

De habit tracker is ten opzichte van vorige maand niet veranderd. Ik blijf dezelfde dingen bijhouden.

Tot zover de opzet voor mei in mijn bullet journal. Ik merk steeds meer dat hoe meer ik moet bijhouden, hoe minder ik ermee doe. Het aantal maandelijkse pagina's blijft dus beperkt. Wil je de opzet van eerdere maanden zien? Een overzicht van alle bullet journal posts in 2017 vind je hier.

Gebruikte producten