Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Samen Valentijnsdag vieren is leuk. En dat hoeft echt niet duur te zijn. Daarom hieronder tien budgetvriendelijke en originele ideeën.

  1. Maak zijn of haar lievelingsgerecht klaar. Vooral als jij degene bent die nooit kookt extra verrassend. Geen idee hoe je het moet maken? Daar hebben we google voor. Of vraag het zijn of haar moeder...
  2. Dek de tafel mooi. Versier de tafel extra met hartjes (uitgeknipt uit gekleurd papier) of gebruik snoepjes in hartvorm. Niet alleen leuk voor je geliefde, maar ook om je kinderen mee te verrassen.
  3. Maak zelf een kaart. Teken, knip, plak, laat je creativiteit de vrije loop. Je moeite zal zeker gewaardeerd worden. Heb je kinderen, dan kun je samen met hen kaarten voor vriendjes of familie maken.
  4. Maak een CD met zijn of haar favoriete liedjes, of met ‘jullie’ liedjes.
  5. Bak koekjes in de vorm van hartjes. Geen zin of tijd om te bakken? Koop een kant-en-klare cake, snijdt daar plakjes van en steek daar hartvormige stukjes uit. Versier eventueel met glazuur, jam, of snoepjes. Succes gegarandeerd.
  6. Versier een lege pot en stop daarin (hartvormige) briefjes met lieve teksten. Eventueel aanvullen met wat zure hartjes.
  7. Vul een potje (bijvoorbeeld leeg jampotje) met hartvormige snoepjes. Versier het potje eventueel en hang er een lief kaartje aan.
  8. Koop een goedkope witte mok en versier die met speciaal daarvoor bestemde viltstiften of verf. Gebruik eventueel sjablonen als je niet uit de hand durft te tekenen.
  9. Maak samen een avondwandeling. Kleed je lekker warm aan, neem eventueel een thermoskan met iets warms mee en geniet van het samenzijn. Kruip eenmaal weer thuis samen onder een dekentje op de bank met iets warms te drinken en een leuke film op tv of dvd.
  10. Versier een (schoenen)doos en stop daar allemaal herinneringen aan gezamenlijke uitjes in. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fotootjes, kleine souvenirs, foldertjes etc.