Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Vorige week hebben jullie deel 1 van mijn bullet journal setup voor 2017 zien. Vandaag zoals beloofd deel 2.

Lifebook 2017 en Huis (re)organiseren

De linker pagina heb ik vorige week al met jullie gedeeld. Dat is de spread waarop ik mijn gewandelde kilometers bijhoud. Rechts heb ik nog twee trackers toegevoegd. Een overzicht van de online mixed media workshop (Lifebook) die ik doe en het huis (re)organiseren. Voor Lifebook komt er elke week een les online. Als ik een week heb afgerond kleur ik het vakje van die week in. Wat betreft het huis organiseren heb ik alle ruimtes genoteerd en kan ik afvinken welke ik heb gedaan. De grootste klus is mijn hobby/werkkamer waar ik een nieuw bureau heb ingezet en mede daardoor de kastindeling aan het veranderen ben. De andere ruimtes hebben minder werk nodig.

Reading Challenge 2017

 

Dit jaar doe ik, net als vorig jaar, weer de Popsugar Reading Challenge. Een challenge waarbij je uitgedaagd wordt om eens wat anders te lezen dan wat je meestal leest. Dit is mij vorig jaar goed bevallen, hoewel ik niet alle boeken van de lijst heb gelezen. Wat ik leuk vind, is dat de lijst algemene richtlijnen geeft en geen specifieke titels van boeken.

2017in2017 Declutter Challenge

Een andere challenge is de 2017in2017 Decluttering Challenge. Het doel is om 2017 items weg te doen in 2017. Zo wordt opruimen (extra) leuk. Ik weet niet of ik zoveel dingen heb om weg te doen, maar het is leuk om te zien hoeveel ik nu eigenlijk weg doe in een jaar.

Huishoudschema week, maand, kwartaal en jaar

Een overzicht van mijn huishoudschema met wekelijkse taken, waarbij ik ook klussen als administratie doen etc. heb toegevoegd. Daarna een maand-, kwartaal- en jaaroverzicht ingedeeld in zones. Wil je zelf ook een huishoudschema maken, dan vind je een voorbeeldschema en printables die je zelf in kunt vullen in mijn 'resource library'. Je krijgt toegang tot deze bestanden door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Inschrijven doe je door je e-mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde veld in de zijbalk.