Search

De maand juli is alweer bijna voorbij, en dus wordt het tijd om de maand augustus te gaan plannen. Deze maand ben ik weer terug naar een 'Doelen' pagina. Deze was een beetje verdwenen door mijn zes tot twaalfweekse planningen volgens de 'Work the Plan' methode. Maar door de maand heen blijken er toch weer allerlei dingetjes te zijn die gedaan moeten worden, naast de al geplande projecten. Daarvoor gebruik ik nu de 'Goals' pagina.

Daarna volgen de trackers. Net als vorige maand, gesplitst in een habit tracker en een project tracker. Deze laatste heb ik nog niet ingevuld. Volgende week is de laatste week van mijn huidige interval. In de project tracker zet ik aan het eind van deze week de projecten en taken die nog niet af zijn. Dat zijn er nu nog twee. Daarna volgt de rustweek en vervolgens de nieuwe interval. De projecten en taken voor de volgende interval zijn nog niet helemaal duidelijk. Zodra ik besloten heb welke dit worden, vul ik ook die in mijn project tracker in.

En tot slot weer de Plan With Me Challenge. Hoewel ik er vaak niet aan toe kom om te posten, neem ik me toch elke maand weer voor om mee te doen. Het blijft leuk om te delen wat je zelf doet, maar vooral ook om te zien wat anderen doen. 

Tot slot alle pagina's nog eens in een video: