Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Begin deze maand ben ik met een nieuw Bullet Journal begonnen. En hoewel de maand alweer een eindje op streek is, en ik er inmiddels al een aantal weken in werk, wilde ik jullie toch de opzet nog laten zien. Ik gebruik weer een Leuchturm 1917 met puntjes. Een gele deze keer.

Na de index, staat op de eerste pagina mijn missie.

Daarna volgt de Future Log die je bovenaan deze post kunt zien. Deze loopt van juli 2016 tot en met juni 2017, zodat ik een overzicht voor het komende jaar heb.

Na de Future Log volgen mijn Rollen & Doelen.

 

De rollen worden per rol uitgesplitst in doelen.

 

Daarna volgt een standaard weekindeling. Voor elke dag van de week heb ik opgeschreven wat ik op die dag wil doen. Daarnaast is er nog een overzicht met dagelijkse klusjes. Samen met de indeling in zones, vervangt deze het huishoudschema dat ik in mijn vorige Bullet Journals had.

 

 

Daarna een lijst met lopende projecten.

Met daarna voor elk project een overzicht.

De meeste projecten heb ik nog niet ingevuld, zoals je hierboven kunt zien. De projecten die al wel verder ingevuld zijn, zijn de Reading Challenge en Frans leren met Duolingo.

Naast deze projecten heb ik nog enkele financiële pagina's, waar ik mijn inkomsten en mijn uitgaven op bijhoud. 

Na dit overzicht van alle verzamelingen begint op pagina 86 eindelijk mijn maandopzet voor juli. Ook dit Bullet Journal is dus alweer redelijk gevuld voordat het 'echte werk' begint. Dit vind ik een groot nadeel, maar voorlopig weegt het wel op tegen het voordeel van alles bij elkaar hebben.