Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Hoewel mijn bullet journal bijna vol is en ik waarschijnlijk de maand maart niet vol kan maken in deze, heb ik toch besloten om de maandelijkse spread wel in mijn huidige bullet journal te starten. Met name omdat ik het jammer vind om de laatste pagina’s ongebruikt te laten.

Maandelijkse spread

Ik begin met de maandelijkse spread zoals ik dat altijd doe. Een maandoverzicht, opgedeeld in ochtend, middag, avond en algemeen. Bij de avond heb ik deze keer ingevuld wie er ’s avonds thuis eten door de eerste letter van onze namen in te vullen. Mijn man werkt soms ’s avonds en eet dan op zijn werk. Ook geef ik hier aan wie er die avond kookt door een vierkantje om de letter heen te tekenen. Ik wil het weekmenu dan in het algemene gedeelte schrijven.

Habit tracker

Daarna volgt de habit tracker. 

Business & Food Trackers

 

De Business Tracker bestaat uit een aantal dingen die ik voor mijn bedrijf moet doen. Een aantal daarvan komen uit de habit tracker. Ik had behoefte aan meer overzicht en heb ze daarom een eigen pagina gegeven.

Ook nieuw is de food log, waarbij ik een van aantal voedingsmiddelen bij houd of en hoeveel ik ze eet. Onder andere tarwe, zuivel en suiker. Ik wil dit bijhouden omdat ik een aantal klachten heb waarvan ik vermoed dat het met bepaalde voedingsmiddelen te maken kan hebben. Om de klachten in kaart te brengen houd ik die ook bij.

Verder is er natuurlijk, net als in januari en februari, de maandelijkse doelenlijst en de 'Plan with me Challenge' georganiseerd door Kara van Boho Berry, Jessica van Pretty Prints and Paper en Kim van Tiny Ray of Sunshine.