Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Zoals jullie weten gebruik ik een bullet journal om al mijn lijstjes en taken in bij te houden. Voor mij zit het grote voordeel erin dat ik zo alles bij elkaar heb. Maar wordt een project erg groot, dan zijn extra notitieboeken (of een aparte agenda) soms wel handig. Zoals bijvoorbeeld voor mijn reis naar Santiago de Compostela.

Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld aparte agenda’s of bullet journals voor werk en privé. Hoewel ik ook een apart bullet journal voor mijn bedrijf overweeg, blijf ik voorlopig werk en privé in een bullet journal gebruiken. Maar mijn voorbereidingen voor mijn reis naar Santiago beginnen steeds meer ruimte in mijn bullet journal in te nemen. Daarnaast heb ik er behoefte aan om alles bij elkaar te hebben. Denk daarbij aan aantekeningen, to do lijsten, routes, paklijsten etc. Het is wel heel makkelijk om dat allemaal bij elkaar te hebben. Vooral omdat ik deze tocht niet in één keer ga maken, maar in meerdere etappes. Het voordeel van alles in één boekje is dan ook dat je alles makkelijk terug kunt vinden. En dat het dus niet over diverse boekjes verspreid is.

Bovendien wil ik ook tijdens de reis een dagboek bij houden. Alles in één boek lijkt me ook daarvoor fijn. Daarom heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en daar een speciaal notitieboek voor aangeschaft. En omdat ik overal op het internet lovende reacties lees op de notitieboeken met stipjes (in plaats van ruitjes) heb ik daarvoor een Leuchturm met puntjes aangeschaft. In een toekomstige video zal ik jullie de opzet van dit notitieboek laten zien. Voor nu alleen nog maar even een afbeelding van de Bullet Journal die ik wil gaan gebruiken (de roze is voor de planning naar Santiago de Compostela, de andere ga ik gebruiken als mijn toekomstige bullet journal).